Veggieloggie


Baba Ganoush, soort van

Baba Ganoush is een auberginedip. Ik heb er een eigen draai aan gegeven, omdat ik op korte termijn geen sesampasta kon vinden.

baba ganoush

Voor 1 bakje

1 aubergine, ontveld en in blokjes gesneden
1 teentje knoflook, geperst
citroensap van een halve citroen
4 eetlepels olijfolie, misschien wel meer
paprikapoeder, een beetje
1 eetlepel sesamzaadjes

Doe alles in een keukenmachine en pureer het. Kijk wat het resultaat is en voeg eventueel meer olijfolie toe om het een glad geheel van te maken.


Geef een reactie so far
Plaats een reactie



Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s



%d bloggers liken dit: