Veggieloggie


Pittige fetadip

Dit is iets wat ik geimproviseerd heb. Ik had nog feta en rode peper over en moest daar nog iets mee. Dat is dus een smeersel geworden.

pittige fetadip

Voor 1 bakje

1 blok feta, in blokjes gesneden
2 rode pepers, zaadlijst en zaadjes verwijderd, en in stukjes gesneden
1 halve tomaat, in blokjes gesneden
zout en peper
2 eetlepels olijfolie

Doe alles in een keukenmachine en pureer het. Je kan er voor kiezen om er een glad mengsel van te maken, dan voeg je meer olie toe. Maar zelf vond ik het lekker dat het nog een beetje verbrokkeld is.


Geef een reactie so far
Plaats een reactie



Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s



%d bloggers liken dit: